Ferreries reordena la circulació de l’Avinguda Son Morera Les tasques de reordenació de la circulació s’iniciaran el pròxim dilluns 25 de juliol i s’espera que el canvi s’hagi realitzat de forma definitiva aquella mateixa setmana.

Cartell - Reordenació - circulació a Av.Son Morera a Ferreries

El passat mes d’abril l’Ajuntament de Ferreries es reunia amb els vesins i vesines del municipi per proposar un canvi en la circulació de l’Avinguda Son Morera. En aquesta reunió s’exposà la proposta que rebé l’aprovació majoritària per part dels assistents. Aquest canvi permetrà l’estacionament en bateria de bona part de la via i millorarà la circulació al passar a ser d’un únic sentit per cada banda del torrent en la gran majoria dels trams.

L’Ajuntament espera que aquesta reordenació de la via serveixi per millorar les zones d’aparcament tant demanades per la població, així com una millora de la seguretat viària pels infants i joves que assisteixen als centres escolars de la zona.

Les tasques de reordenació de la circulació s’iniciaran el pròxim dilluns 25 de juliol i s’espera que el canvi s’hagi realitzat de forma definitiva aquella mateixa setmana.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.