Un Sant Bartomeu per tornar a sortir al carrer

Festes de Sant Bartomeu

Els comptes no fallen, hi queda poc més d’un mes per tornar a viure un Sant Bartomeu com els d’abans: enmig del carrer. És hora de preparar la festa més gran del nostre poble amb ganes de retrobar-nos amb els amics i familiars que venen d’enfora, tornar a enfornar coques, a ensellar cavalls i a afinar instruments, de perfumar alfàbrega, de penjar serrells i banderins. És hora d’escoltar na Tònia Coll al pregó, de decidir què farem pel sopar de vesins, els ranxos de joves han de triar el color de la camiseta d’enguany, el fabioler ha de provar el tambor i el fabiol i l’Ajuntament ha d’acabar de confeccionar el programa…

I noltros, com no pot ser d’altra manera ja tenim embastada la revista extraordinària de DFerreries que publicarem uns dies abans de les festes. Enguany em esmolat les eines i vos preparam una revista innovadora, amb els continguts que us agraden de Sant Bartomeu però amb un nou format. Volem que la revista de festes sigui la revista de tots, i per açò us demanam que si teniu fotografies que us agradaria compartir (antigues o actuals) o us fa ganes escriure un article, o voleu enviar-nos un poema o creació literària perquè surti a la revista, ens ho enviau al correu dferreries1@gmail.com  abans de dia 22 de juliol.

També volem fer una crida als empresaris i comerciants del poble perquè ens ajudeu publicant un anunci amb la publicitat del vostre comerç o empresa i entre tots poguem fer una revista de Sant Bartomeu fantàstica.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.