Dimarts en Família, la nova iniciativa que organitza l’Ajuntament de Ferreries per als més petits Aquest dimarts 5 de juliol s'inicia la programació dels Dimarts en família una iniciativa on s’organitzaran activitats per als més petits i per a la família.

Els dimarts seran dia de jugar en família, l’Ajuntament juntament amb alguns comerços i entitats del municipi ha organitzat diferents activitats que es desenvoluparan durant els mesos de juliol i agost.

A més de l’hora de jocs en família que es durà a terme cada dimarts a Toy Planet, el 12 de juliol hi haurà l’espectacle «Se deconcierta el concierto», el 19 de juliol una activitat organitzada per l’Associació de Celíacs de Catalunya, el 9 d’agost un taller amb Art’s, el 16 d’agost el taller de capellets i plomalls amb Bota i Juga i el 30 d’agost un taller amb Acirkaos. Aquestes activitats i espectacles addicionals es realitzaran a la plaça d’EspanyaTota la programació es troba disponible al web municipal.

 

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.