Obert el termini d’inscripció per participar a les festes de Sant Bartomeu 2022 Per tercer any consecutiu, s’ofereix la possibilitat de realitzar la inscripció de forma telemàtica.

Sant Bartomeu Ferreries

Es comunica que d’acord amb els Protocols de les festes patronals de Sant Bartomeu, el termini d’inscripció per participar com a cavaller/a en la qualcada és entre els dies 1 i 25 de juliol.

Per tercer any consecutiu, s’ofereix la possibilitat de realitzar la inscripció de forma telemàtica.

En aquest cas, tingueu en compte que s’haurà de disposar de la següent documentació escanejada:

– Fotografia de mida carnet del cavaller/a
– Fotocòpia del núm. del microxip del cavall
– Autorització dels pares en cas de menors d’edat (s’adjunta model)

Si es vol realitzar la inscripció de forma presencial, podeu recollir la sol·licitud a l’oficina de Cultura (Pla de l’Església, 1) o bé descarregar-la de la pàgina web de l’Ajuntament.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.