Posada en marxa de la nova aturada de bus davant el cementiri de Ferreries La informació relativa a horaris, preus i demès informació es troba disponible a la pàgina web de Mou-t Menorca.

Parada de bus

El Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha posat en marxa una nova aturada del servei regular de passatgers per carretera ubicada al davant de l’actual cementeri de Ferreries.

Les dificultats d’espai per a l’aparcament de vehicles a Cala Galdana són, des de fa temps, motiu de queixa per part de les persones que desitgen visitar aquesta cala així com també per part dels comerciants de la zona que veuen amb dificultat com els treballadors i treballadores , que allí es desplacen, no disposen d’espai per estacionar els seus vehicles.

La petició, per part de la patronal, d’afavorir el desplaçament amb transport públic a la zona va ser recollida pel departament en la forma de crear una nova aturada (una d’anada i una altra de tornada) a les immediacions del cementeri de Ferreries.

Per la seva part, la col·laboració de l’Ajuntament de Ferreries ha sigut cabdal per habilitar un nou espai d’estacionament de vehicles amb capacitat per a més de 40 vehicles que, juntament amb el parking del cementiri, que suma unes 40 places més permetran establir un espai dissuasori per a facilitar l’estacionament d’aquells que vulguin desplaçar-se fins a Cala Galdana amb alguna de les 3 línies del servei regular que allà hi conflueixen: L51, L52 i L53.

La informació relativa a horaris, preus i demès informació es troba disponible a la pàgina web de Mou-t Menorca.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.