Pèl de Gall penja el cartell de ‘sold out’ al seu primer concert sense mascaretes a Menorca La Sala Multifuncional d’Es Mercadal va congregar a centenars de seguidors del grup menorquí, que va aconseguir exhaurir totes les entrades dies previs al concert.

Pèl de Gall - Es Mercadal

Pèl de Gall torna als escenaris de Menorca amb més força que mai. Ahir, el rock elèctric que tant caracteritza al grup liderat per Francesc Pons va fer saltar per l’ària a galls i gallines; seguidors del grup menorquí que van aconseguir exhaurir totes les localitats de la Sala Multifuncional d’Es Mercadal.

Pèl de Gall - Es Mercadal

La vetllada va començar a les 22 hores amb els joves dels Nòmades, grup emergent guardonat del Festival Musical Talent Jove, que va donar la benvinguda als primers assistents interpretant grans èxits del millor rock de sempre.

A les 23:30 els joves s’acomiadaven del públic present, que començava a envair la sala, lluint, després de dos anys, llargs somriures sense mascaretes. Minuts després, apareixien els membres de Pèl de Gall sobre l’escenari, davant d’un públic nombrós molt eufòric.

‘Mai’, ‘Alçau els gots’ i ‘C’est la vie’ varen ser les melodies que arrancaren el concert més esperat de la nit d’ahir a Menorca, seguides per grans èxits de la formació com ‘Maria’, ’Ei Ari Ei’ ,‘Cul de paret’ o ‘Sa cançó de s’estiu’; les esperades ‘Junts’ i ‘Terra i Sal’; presentades per primer cop en directe, acompanyades de lletres alegres i festives que van ser molt aplaudides també pel públic present.

La nit va concloure amb la cançó més emblemàtica del grup menorquí:  ‘Paradís’,  que va donar per finalitzat el concert després d’hora i mitja de festa, emoció i espectacle.

Després d’haver iniciat la seva gira a Es Gremi de Palma (21 de maig), passant també per la Sala Luz de Gas de Barcelona (2 de juny), els membres de Pèl de Gall continuen adherint noves dates al seu calendari d’estiu, moltes d’elles encara per desvelar; però que confirma la seva participació en la primera edició del festival Canet Rock Mallorca, que tindrà lloc el pròxim 23 de juliol a Alcúdia.

Pèl de Gall - Es Mercadal

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.