S’obre el termini d’exposició pública del Pla d’Acció d’Energia Sostenible i Clima de Ferreries (PAESC).

Exposició pública - PAESC

L’Ajuntament de Ferreries posa a disposició de la ciutadania fins al pròxim 23 de maig, inclòs, els documents que integren el PAESC.

El Ple de l’Ajuntament celebrat el passat 28 d’abril aprovà inicialment per unanimitat el Pla d’Acció d’Energia Sostenible i Clima entorn del Pacte de Batlies. El PAESC contempla un seguit d’accions que han de permetre la reducció d’un 55% de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle per l’any 2030 del municipi de Ferreries.

El pla s’ha estat elaborant, per l’empresa CO2EN, durant els últims 6 mesos en els quals s’han analitzat les dades del municipi i s’ha fet la proposta de mesures. La contractació d’aquesta empresa ha estat íntegrament finançada pel Consell Insular de Menorca.

Des d’avui 4 maig fins dia 23 maig, ambdós inclosos, s’obre un termini d’exposició pública, per presentar al·legacions o suggeriments. Els documents que integren el Pla d’Acció d’Energia i Clima estan a disposició de les persones interessades a l’apartat edictes del Tauler d’Anuncis del web de l’ajuntament.

 

 

 

 

 

 

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.