El Grup Mascaró enforteix el seu Consell d ‘Administració amb la incorporació d’Alba Tous

L’internacional Grup de calçat menorquí va aprovar al setembre un ambiciós Pla Estratègic 2021-2026 que preveu fer-se un lloc entre els grans operadors europeus i entre les seves prioritats constava donar entrada al Consell d’Administració a personalitats de màxima rellevància per completar el procés de professionalització de la companyia iniciat el 2019.

“L’entrada d’Alba Tous al nostre Consell d’Administració és un pas endavant en tota la nostra estratègia per l’ampli coneixement i experiència que atresora al llarg de la seva trajectòria brillant”, afirma Lluis Pascual, CEO del Grup Mascaró.

Alba Tous, Presidenta de TOUS, es va formar en Gestió d’Alta Joieria a l’Institut CFH de Laussane (Suïssa) i al Gemological Institut of America (Califòrnia). A més, va cursar el PDD a l’IESE. I el 1984, es va incorporar al negoci familiar, el 2002 va assumir la Direcció General i, el 2008, va començar a desenvolupar la seva tasca com a Presidenta de TOUS

“Per mi és un honor formar part del Consell d‟Administració del Grup Mascaró. A més, és realment interessant poder acompanyar la companyia en aquest procés de transformació, emmarcat al Pla Estratègic 2021-2026. Considero que una de les claus de l’èxit és continuar enfocats a contribuir positivament al sector retail, així com garantir la creació de valor tant a nivell econòmic com a social a través de l’activitat de la companyia.” conclou Alba Tous, Presidenta de TOUS.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.