Colors i alegria amb “Junts”, el nou senzill de Pèl de Gall

pèl de gall

“Junts somiarem estant desperts viatjarem a un món que ningú ha descobert. Junts creuarem mars i deserts sentirem que som els reis de l’univers”. Aquest és l’inici de “Junts”, una cançó que parla de l’amor i l’amistat i de com aquests sentiments tenen el poder de millorar la nostra qualitat de vida.

Pèl de Gall amb aquest nou senzill vol que ens traslladem a un món ple de color, alegria, fantasia, amor, amistat, aventura, festa… totes aquelles experiències boniques que ens agrada gaudir amb bona companyia.

“Junts” també ens parla de viure el moment, d’aprofitar totes les oportunitats que ens brinda la vida, i viure-la sempre amb intensitat: “Saps que ara i aquí és es moment no deixis passar aquest tren es nostro viatge és imminent”.

“Junts” surt acompanyat d’un videoclip rodat durant els mesos d’hivern en diferents llocs de Menorca: les zones de Cavalleria i La Mola, i amb escenes gravades en punts de l’interior de l’illa, com per exemple, la finca S’Ullestrar i l’hotel Llucasaldent Gran.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.