Que no hi falti la bulla! Text: Dferreries ; Fotos: Club Jubilats de Ferreries/Casal Jove

Club de Jubilats de Ferreries - Carnaval

Casal Jove de Ferreries

A poc a poc anam tornant a la normalitat i deixant enrere els temps d’incertesa i pors que ens ha provocat la pandèmia. Una mostra fefaent d’això és l’alta participació i ambient que hem viscut a Ferreries els Darrers Dies. Des de les disfresses dels més petits el divendres a les torrades del Darrer Dimarts passant pels balls i festes del cap de setmana el poble s’ha omplert de bulla i alegria. Desitjam que aquest sigui un símptoma de recuperació.

Aquí us deixam algunes imatges que ens han fet arribar de com han viscut la festa de Carnaval al Club de Jubilats i al Casal Jove.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.