Conversa literària al Cercle Artístic amb Maite Salord

Demà divendres, 4 de febrer a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic, Maite Salord Ripoll, autora de El país de l’altra riba, obra guanyadora del III Premi Proa de Novel·la i, Itziar Lecea, periodista i membre de la junta del Cercle Artístic, conversaran sobre com es construeix una novel·la.

Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l’aforament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d’entrada fins a dijous, 3 de febrer a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l’acte.

Us informam que per poder accedir al recinte caldrà presentar el certificat COVID.

No us perdeu aquesta trobada literària!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.