Un nou any, amb nous reptes i expectatives

Grup Setmanaris i Revistes S.L

Setmanaris i Revistes enceta el 2022 amb un grup editorial de premsa local amb nous productes creats a 2021, com les revistes DFerreries i Pàgines de Ferreries, a més de l’edició en paper de Foodies on Menorca, i la consolidació del diari digital eliris.cat, que es converteix en el diari digital de referència fet a Menorca en la nostra llengua.

El Setmanari El Iris també es consolida encara més com a revista local de referència a Ciutadella, on hem augmentat el número de subscriptors, anunciants i col·laboradors, i s’està obrint camí cap a fora de Ciutadella, degut a que els nous lectors han trobat en el setmanari ciutadellenc una publicació independent, seriosa, amb un bon tractament de la notícia i amb un ventall de col·laboradors que fan que sigui un mitjà de comunicació local interessant, atractiu i de consulta.

2022 serà un any de nous reptes i noves expectatives editorials, tant en paper com a les xarxes socials. Reptes com nous dissenys a les revistes actuals, especialment a la de Sant Joan, com també no descartam la creació de noves revistes a altres poblacions de l’illa, i continuar amb les nostres publicacions de llibres, quaderns i monografies, de la mateixa manera que farem una aposta ferma cap a la formació i les noves tecnologies.

Setmanaris i Revistes té molt clar el seu paper com a eina de comunicació propera, d’estar al costat del lector, del subscriptor. Tenim clar quin ha de ser el paper del mitjans de comunicació de proximitat, del seu deure informatiu i social, per tant seguirem el nostre camí de mitjans de comunicació independents, de respecte amb tota la societat, de pluralitat i fugir de les fake news i de la premsa sensacionalista on tot es val per a vendre més exemplars o tenir més visites o “likes” als digitals.

Agraïm, un any més, la confiança que heu dipositat en les nostres capçaleres, en els nous projectes iniciats i us convidam a seguir fent camí junts, fent que Menorca sigui una illa més informada, més plural i més lliure, perquè és en la llibertat de premsa, en la llibertat d’expresar-se amb educació i tolerància on s’hi troba la vertadera essència del periodisme i la societat.

Seguirem fent premsa local, perquè som producte local i de proximitat, sostenible i compromès amb la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra identitat.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.