Renovació dela Junta Local del PP Ferreries Text: Bep Al·lès; Fotos: PP Ferreries

PP Ferreries

Aquest passat dissabte 11 de desembre es van celebrar eleccions per renovar les Juntes Locals del PP, de tots els pobles de Menorca.

A Ferreries es presentava una única candidatura, que va sortir elegida amb tots els vots a favor. Aquesta està encapçalada per Pedro Pons Huguet com a President, juntament amb Alicia Martí Pons com a secretària i Ramon Sintes Villalonga com a tresorer. També formen part de la nova Junta com a vocals, en Vicente Coll Pons, en Paco Huguet Rotger, na Nina Mascaró Florit i en Tomeu Carreras Capó.

Val a dir que s’estrenen com a membres de la Junta Local tant n’Alicia Martí, com na Nina Mascaró i en Tomeu Carreras. I es reincorpora a sa mateixa, en Ramon Sintes. Aquesta nova Junta ençata una etapa enfocada a treballar per enfortir la presència del PP a Ferreries, així com a recolzar la feina del grup municipal a l’Ajuntament, tot de cares a afrontar amb confiança les properes eleccions locals, que es celebraran el maig del 2023.”

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.