Renovació de la Junta Local del PP Ferreries Està presidida per Pedro Pons Huguet

Junta Local del PP Ferreries

Aquest passat dissabte 11 de desembre es van celebrar eleccions per renovar les Juntes Locals del PP, de tots els pobles de Menorca.

A Ferreries es presentava una única candidatura, que va sortir elegida amb tots els vots a favor. Aquesta està encapçalada per Pedro Pons Huguet com a President, juntament amb Alicia Martí Pons com a secretària i Ramon Sintes Villalonga com a tresorer. També formen part de la nova Junta com a vocals, en Vicente Coll Pons, en Paco Huguet Rotger, na Nina Mascaró Florit i en Tomeu Carreras Capó.

Val a dir que s’estrenen com a membres de la Junta Local tant n’Alicia Martí, com na Nina Mascaró i en Tomeu Carreras. I es reincorpora a sa mateixa, en Ramon Sintes.

Aquesta nova Junta ençata una etapa enfocada a treballar per enfortir la presència del PP a Ferreries, així com a recolzar la feina del grup municipal a l’Ajuntament, tot de cares a afrontar amb confiança les properes eleccions locals, que es celebraran el maig del 2023.”

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.