L’Ajuntament de Ferreries presentarà recurs d’apel·lació per la titularitat pública del Camí den Kane al seu pas per Binimoti Text i fotos: Aj. Ferreries

Sentencia Binimoti

La sentència, rebuda 24 hores després de la vista desestima la demanda interposada per la titularitat pública del Camí den Kane al seu pas per Binimoti. El jutge basa els seus arguments en el fet que les entitats locals del s.XVII s’oposaren a la construcció del Camí den Kane i que durant els darrers anys el manteniment l’han realitzat els mateixos pagesos i pageses de la zona. La sentència també dictamina que el Camí den Kane passa per la finca de Binimoti.

Davant aquesta resolució, l’Ajuntament i el seu advocat tenen clar que la sentència no respon a la realitat, que falten arguments i que la documentació presentada al judici demostra clarament que el Camí den Kane és de titularitat pública i que transcorre per la finca de Binimoti.

En paraules de l’advocat el Sr. Masot, «Els arguments que empra el jutge per desestimar la titularitat no s’atenen a la veritat històrica i no tenen en compte tota la documentació presentada.»

En paraules del regidor de Medi Ambient el Sr. Biel Janer, «No d’on crèdit que la sentència hagi estat desestimatòria després de tota la documentació presentada i els arguments del testimoni. I més, després que durant el judici la propietat no hagi presentat cap mena d’argument a favor seu.»

En paraules de la Sra. Batlessa. Joana Febrer, «Seguirem treballant per demostrar que el Camí den Kane al seu pas per Binimoti és públic i per això ja estem preparant el recurs d’apel·lació a la sentència.»

 

 

 

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.