Presentació del diari digital eliris.cat Text i fotos: Silve Pons

Bep Al·lès

El Grup Setmanaris i Revistes SL va organitzar el passat 24 de novembre, a Can Saura a Ciutadella, un acte de commemoració per celebrar l’edició número 4.000 del Setmanari El Iris de Ciutadella i per presentar de forma pública el diari digital eliris.cat, que fins ara no s’havia pogut presentar oficialment degut a la pandèmia. El Setmanari El Iris i el diari digital eliris.cat forman part del Grup setmanaris i Revistes que inclou la revista DFerreries, Pàgines DFerreries, la revista Foodies on Menorca, el portal gastronòmic foodiesonmenorca.com, la publicació turística Menorca Top Advisor, el Parenòstic Pagès i Mariner i els Quaderns de Gastronomia.

Va intervenir l’editor i director del Grup Setmanaris i Revistes SL, Bep Al·lès, qui explicà la historia del setmanari El Iris i també la perspectiva de futur, tant del setmanari com del diari digital eliris.cat. El gerent de l’empresa local Infotelecom, Josep Fortuny, va explicar la creació d’eliris.cat, i el seu posicionament durant aquests dos primers anys d’activitat. Seguidament el Secretari General de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), Josep Ritort, va parlar de la importància de la premsa local i els diaris digitals de caràcter local. Finalment el president de l’AMIC, Ramon Grau, felicità a Bep Al·lès per la trajectòria i pel camí de futur que estan agafant els mitjans del Grup editorial menorquí. Les intervencions institucionals van anar a càrrec de la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila i la Presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora.

Bep Al·lès

A l‘acte hi assistiren diversos consellers insulars, batles i regidors així com presidents d’entitats, patronals i associacions de l’illa.

La batlessa de Ferreries, Joana Febrer, va felicitar als editors per la feina feta en pro de la premsa de proximitat i es congratulà de que Ferreries torni a tenir una revista local. També valorà positivament que Menorca tengui un diari digital completament en català i amb continguts propis.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.