Hem de recuperar la il·lusió

ciutadella nadal plaça palmeres arbre

Arribam al desembre com mai hi haguéssim volgut arribar: amb un repunt dels casos de contagis per COVID 19. A les portes d’unes festes de Nadal que haurien de ser per ajuntar-nos i compartir, tornam a estar neguitosos. La pandèmia no acaba de partir i deixar-nos en pau. Per això mateix hem de tenir més cura que mai, hem de ser cauts i anar alerta i respectar les normes sanitàries al màxim. És la nostra responsabilitat que tot vagi bé. Volem participar de les activitats de la Fira de Nadal, volem anar a l’Auditori a gaudir dels espectacles i els concerts, volem cantar nadales pel carrer, fer el festival de Nadal a l’escola, anar a sopar amb els de la feina i a dinar amb la família els dies de festa. També volem celebrar la Nit de cap d’Any amb els amics i poder dur els infants a veure la cavalcada de Reis. Volem visitar els nostres majors i rebre amb els braços oberts els estudiants que retornen…En definitiva: volem fer Nadal!

Efectivament Nadal és compartir i per compartir hem de fer els deures: vacunar-nos, complir les mesures sanitàries i evitar fer res que ens pugui perjudicar a tots. I dintre d’aquests paràmetres hem d’intentar passar unes festes, no com les d’abans, sinó millors! Cal recuperar l’esperit més alegre per finalitzar un any que no ho ha estat gaire. Cal que les sensacions positives tornin a florir i siguin l’avantsala d’un 2022 ple de salut i ric en sentiments. Per seguir endavant hem de recuperar la il·lusió.

Per la nostra part seguirem aportant aquestes pàgines a la vida quotidiana de Ferreries. Cada mes som més subscriptors, cada més confien amb nosaltres més anunciants, cada mes sumam col·laboradors i cada mes el repte és més gran. Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos en aquesta aventura. El nostre compromís és ferm com la soca que més s’enfila com més endins pot arrelar. En això esteim, arrelant.

Què passeu unes molt bones festes i tingueu un 2022 carregat de salut i prosperitat!em

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.