Nadal a Ferreries Text: Silve Pons

Nadal a Ferreries

Divendres dia 3 a les 19:00 h.

Presentació d’activitats i actuacions de Nadal, presentació del cartell i el programa de la Fira de Nadal, i concert de la coral jove de l’Ateneu Musical de Ferreries. A la plaça d’Espanya.

Dimarts dia 7 a les 17:30 h.

Taller infantil de manualitats de Nadal. A la plaça d’Espanya

Dissabte dia 11 a les 10:45 h.

Inauguració de la XVIII Fira de Nadal de Ferreries a la plaça d’Espanya, amb concert de sa banda Jove de s’Ateneu Musical de Ferreries.

 

Fira de Nadal Nadal a Ferreries

Dissabte 11 de 10:00  a 21:00 h  i diumenge 12 de 10:00 a 14:00 h.

Dissabte 18 a les 11:00 h. contes de l’arpa amb Maria Galeta. A la plaça d’Espanya.

Dissabte 18 a les 18:00 h. concert de la Coral Clau de Sol. A la plaça d’Espanya.

 

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.