Els millors resultats en la història del Club Pàdel Ferreries Per Silve Pons

Club de Pàdel femení Ferreries

Aquest mes de maig el Club Pàdel Ferreries ha quedat campió del torneig anual federat masculí per equips de Menorca en 1ª i 4ª categories masculines i subcampió en 1ª categoria femenina. Fins avui mai s’havien aconseguit resultats d’aquest nivell i serà difícil tornar a repetir.

Entre totes les categories hi van participar 42 equips de tota Menorca amb una participació d’uns 500 jugadors. Es tracta del torneig més important de l’any a nivell Menorca.

Equip femení.

Subcampiones de 1ª categoria:

Iris Grau, Vanesa Ruiz, Iratxe Sintes, Juber Avilés, Leti Avilés, Marga Arguimbau, Paqui Allés

Laura Martí, Lídia Vera, Cris Pons, Núria Sintes

Equips masculins.

Campions de 1ª categoria:

Marc Pons, Joan Martí, Sergio Martos, Pedro Allés, Juber Avilés, Josué Pons, Sergi Bagur, David Martos, Francesc Febrer, Kike Alonso.

Club Pàdel masculí Ferreries

Campions de 4ª categoria:

Cris Febrer, Tomeu Allés, Josep Escaño, Álvaro Vilafranca, Pedro Bermúdez, Miquel Àngel Pons, Fel Marqués, Turo Coll, Manel Arguimbau, David Casals.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.