Un nou llibre de J.Bosco Faner Bagur: Si cerques referents, aquí són Per Bep Al·lès

J.Bosco Faner Bagur

– Per què sorgeixen aquestes pàgines?

– Sorgeixen després de llegir detingudament l’Exhortació Apostòlica del Papa Francesc sobre la vocació a la santedat en el món actual, Gaudete et Exsultate. “Alegreu-vos i celebreu-ho” (Mt 5,12), diu Jesús als qui són 

perseguits o humiliats per la seva causa. Tenint-los present, el Papa accentua: El Senyor ens vol sants i no espera que ens conformem amb una existència mediocre, aiguada, liquada. I sorgeixen, perquè Bosco Faner creu fermament que els nostres referents actuals i de sempre, no poden ser altres que els sants i, com diu el Papa: El discerniment espiritual no exclou les aportacions de savieses humanes, existencials, psicològiques, sociològiques o morals. Però les transcendeix. Ni tan sols en té prou amb les sàvies normes de l’Església. A cada un de nosaltres el Senyor ens va escollir perquè fóssim sants, irreprensibles als seus ulls; per amor ens destinà a ser fills seus (Ef 1,4). La santedat no és per a pocs, sinó que és un camí per a tots. 

– Què trobarem en les pàgines d’aquest llibre?

-Un senzill resum de la vida de sants i santes, de  referents cristians que l’Església té present durant els tres primers mesos de l’any. Les paraules que segueixen a la sevabiografia, són extretes dels comentaris de Facebook de l’autor: flaixos diversos, reals, senzills i propers, escrits durant els anys 2014 al 2020. Comentaris que Bosco Faner ha intentat tenguin un mateix fil connector i un estil familiar i directe que apropa els sants i santes a la vida real. L’ha animat a fer-ho així perquè, tenint present espais significatius de la seva vida, ha cregut, i creu que ha encertat, que l’ajudaria a revisar-se i acompanyar-se per a seguir avant en un camí de santedat al qual es sent cridat tant com ens podem sentir cridat tots, ens ha dit. Bosco expressa que no li agrada la mediocritat tot i que tantes vegades ell mateix s’ha d’exigir,  amb ganes, superar-la.

Si cerques referents, aquí són
          
Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.